Immuno Care Drops

Екстракти от рейши, кордицепс и прополис. Допълнително е добавен антоцианен екстракт от ципи на арония и витамин С. Всички екстракти са в среда от натурален пчелен мед, стабилизирани са с много малко количество алкохол, който е необходим, за да вкара по най-бързия начин активните съставки в лигавицата на горните дихателни пътища. Препаратът е изготвен за действие върху горните дихателни пътища. Действа добре при алергични състояния и грип.

Бетаглюкановите фракции от екстрактите на двата вида гъби имат силно влияние върху възстановяване на баланса на интеглифкинин 1 и интеглифкинина 2. Доказано е, че нарушаването на баланса на тези клетки от имунната защита води до алергично състояние.

При всички алергични състояния е установено промяна в баланса на интеглифкинин 1 и интеглифкинин 2. Така те предпазват от появата на алергична реакция. Използва се локално, върху носната лигавица, устната кухина и горните дихателни пътища. Приема се вътрешно, върху езика, без разреждане. Препоръчително е колкото се може повече да се задържи в устната кухина и така действието му е по-ефективно. Успешно помага при бронхити, ларингити, както и при алергични реакции.

Предлага се под формата на капки. Съдържа 1500 капки.
Препоръчителен прием: 3 пъти дневно, по 15-30 капки преди хранене