Сребърна вода ARMAX – природен антибиотик

Сребърна вода ARMAX - природен антибиотик 175 мл

Сребърна вода ARMAX – природен “антибиотик“ 175 мл. – за удобство може да прехвърлите в друга бутилка с дозираща помпа или спрей.

Най-мощния природен, безвреден и безопсен естествен “антибиотик“. Освен за лечение на различни заболявания, сребърната вода е незаминим помощинк в домакинството, тъй като тя е прекрасно средство за почистване, дезинфекция и обезмирисяване (дори и от домашни любимци). Важно е да се знае, че сребърната вода трябва да се съхранява на тъмно и в оригиналната опаковка. Ако прехвърляте сребърната вода в друга опаковка (нпр. тип спрей), тя също трябва да бъде непрозрачна или облепена с непрозрачна лепенка.

– Използвайте сребърната вода за да дезинфекцирате вашите кухненски плотове, хладилници или дъски за рязане. Напръскайте или намокрете с памуче повърхността и изчакайте най-мало 6-7 минути за да изсъхне. След това не е необходимо да изплаквате, тъй като сребърната вода е безвредна и е подходяща за вътрешно орално приемане.

– Използвайте сребърната вода и за дезинфекция на домакинските гъби за чинии. За целта можете еднократно да напоите гъбата или да поставите малко количество вътре във верото, с което измивате съдовете. Не е необходимо допълнително изплкаване, тъй като сребърната вода е безвредна и е подходяща за вътрешно орално приемане.

– Използвайте сребърната вода за да обезмирисите неприятната миризма от домашни любимци. Напръскайте повърхността и изчакайте да изсъхне. За използване директно върху животното прочетете упътването.

– Използвайте сребърната вода за обезмирисяване на подмишниците, вместо дезедорант. Навлажнете с памуче или напръскайте и изчакайте да изсъхне.

– Използвайте за дезинфекция на бельо и чорапи при гъбични инфекции и др. бактерии. Това става отново, чрез напояване или напръскване и изчакване до пълно изсъхване. За употреба върху кожата прочетете упътването.