Парадизо капсули за мъже

ПАРАДИЗО КАПС. * 15 ЗА МЪЖЕ

КАК ДЕЙСТВАТ ОТДЕЛНИТЕ СЪСТАВКИ НА КАПСУЛИТЕ „ПАРАДИЗО“?

Мумйо (Asphaltum)

Мумиото е едно от най-важните и мощни средства използвано от индийската народна медицина (Аюрведа), което е доказано че повишава либидото, подобрява еректилните функции и възстановява сексуалното желание, сила и чувственост. Той повишава нивата на свободния тестостерон, което усилва възбудимостта и сексуалните възможности. Мумйото има и още десетки положителни въздействия върху организма, така че не е учудващо, че много често е използван самостоятелно при лечението на различни състояния.

Талимахана (Hygrophila spinosa)

Талимахана е основна съставка на цяла поредица от билкови комбинации за лечение на различни заболявания на пикочо-половата система. Тази индийска билка възстановява нормалната дейност на тъканите и органите следствие прекарана гонорея (трипер) или сперматорея и затова има благоприятно въздействие и при различни състояния на полова слабост. Талимахана стимулира и поддържа дейността на простатната жлеза.

Цинков окис (Zinci oxydum)

Цинковият окис е източник на така необходимият за мъжкия организъм цинк – основен микроелемент, участващ в редица физиологични процеси и основно в сперматогенезата (процеса на производство на сперма от тестисите). Наличието на цинк стимулира производството на семенна течност и подвижността на сперматозоидите, като подобрява работата на простатата и тестисите.

Екстракт от Зимна вишна (Withania somnifera)

Зимната вишна (наричана още „Индийски жен-шен“) в комбинация с мумйо, е доказано средство при полова слабост, безплодие и преждевременна еякулация. Зимната вишна стимулира регенерирането на нервните тъкани и зарежда организма с енергия, като нормализира кръвното налягане и подобрява взаимодействието на Централната Нервна Система с периферните нервни окончания. Ето защо Зимната вишна има благоприятно въздействие върху всички фази на ерекцията и еякулацията и благоприятства възстановяването на контрола на централните дялове на нервната система върху нервните окончания в пениса. Тя стимулира мозъчната и нервна дейност, оказвайки положително въздействие върху дейността на половите жлези.

Екстракт от Бабини зъби (Tribulus terrestris)

Бабините зъби са основно средство за регулиране на мъжкия хормонален баланс, без да променят функционалните му механизми. Многобройните изследвания в тази насока показват, че билката повишава либидото и засилва сперматогенезата, което води до увеличаване на обема на еякулата и подвижността на сперматозоидите.

Екстракт от Кауидж (Mucuna pruriens)

Кауидж е добре познат афродизиак в индийската народна медицина. Той тонизира нервната система и премахва състоянията на тревожност и депресия у мъжа. Кауидж намалява холестерола и кръвната захар, нормализира нивата на растежния хормон и увеличава нивата на свободния тестостерон, което засилва снабдяването с протеини на мускулите, подпомага нарастването на мускулната маса и сила.

Eкстракт от Салеп (Orchis mascula)

Салепът има доказани тонизиращи и подсилващи свойства и е изключително ефективно средство за поддържане в добро здраве на простатната жлеза. Наред с това подпомага доброто функциониране на целия уро-генитален тракт и със своите мощни тонизиращи свойства поддържа организма във форма и зареден с енергия.

Аргинин (L-Arginine HCL)

Аргининът е една от основните човешки амино-киселини, която има пряко отношение към кръвоснабдяването и ерекцията. Аргининът се свързва пряко и с отделянето на азотен окис (NO) в стените на кръвоносните съдове на пениса, което предизвиква разширяване на съдовете и позволява по-доброто им и трайно пълнене с кръв. Аргининът благоприятства и семеобразуването и дейността на простатата.

Крайният ефект на капсулите „Парадизо“ е резултат от комбинираното действие на съдържащите се в тях съставки. Този ефект се проявява като:

– Нормализиране и оптимизиране на хормоналните и обменни процеси, в частност тези свързани с половите хормони, на първо място свободния тестостерон

– Подобряване състоянието, дейността, контрола и взаимодействието между периферната и Централната Нервна Система

– Подобряване кръвообращението и кръвоснабдяванетов гениталната област на първо място в пениса

– Подпомагане на нормалната дейност на тестисите и простата

 

В резултат на това, капсулите „парадизо“:

– Подобряват общото и сексуално здраве на мъжа

– Повишават нивото на свободния тестостерон

– Повишават либидото и усилват желанието за секс

– Подобряват еректилността (възбудимостта)

– Подобряват дейността на простатата и тестисите

– Зареждат организма със сила, жизненост и здраве

– Повишават качеството на секса

При клинични изпитания проведени върху повече от 1000 мъже се доказа, че най-много до 70 дни от началото на приемането на капсулите, най-малко 86% от мъжете се повлияват много-добре и едва 14% се повлияват слабо или не се повлияват.

За кого са предназначени капсулите „Парадизо“:

1. Мъже в стрес или с понижено либидо
2. Мъже със слаба, непълна или нетрайна ерекция

3. Мъже, които с възрастта губят половата си мощ

4. Мъже в състояние на сексуално пресищане

5. Мъже, които биха искали още повече да усилят половата си мощ и издръжливост

 

Дозировка и приложение:

Капсулите се приемат през устата цели, с течност: мляко, чай, сок, вода и т.н. без да се дъвчат или делят.

В зависимост от тежестта на състоянието и повлияването от препарата, се препоръчват следните дозировки:

Тежки случаи: 2 капсули 3 пъти на ден

Средно-тежки случаи: 2 капсули 2 пъти на ден

Леки случаи: 1 капсула 3 пъти на ден

Желателно е капсулите „Парадизо“ да се приемат редовно в продължение най-малко на 30 дни. При редовното приемане на капсулите не е необходим (макар и възможен) прием преди акт.

След стабилизиране на състоянието се препоръчва периодичното приемане на следните поддържащи дози:

– за мъжете до 35 години: 1 капсула 2 пъти на ден.

– за мъжете над 35 години: 1 капсула 3 пъти на ден.

Едновременната употреба на алкохол не пречи и не вреди на действието или ефекта на препарата.

Действието на капсулите „Парадизо“ започва след около 8 – 12 часа и продължителността му е най-малко 24 часа. Ефектът на капсулите „Парадизо“ може да се усили и подобри чрез едновременното локално приложение на „Парадизо“ крем. Комбинирането на „Парадизо“ капсули с „Парадизо“ крем дава положителен резултат в почти 100% от случаите. Засега няма изследвания за това дали след продължителна употреба ефектът на „Парадизо“ се запазва трайно и след преустановяване на приема му.