Парадизо капсули за жени

ПАРАДИЗО КАПС. * 15 ЗА ЖЕНИ

Всяка капсула „Парадизо“ съдържа:

Мумйо (Sudha shilajit) 50 мг

Кардамон (Eletaria cardamomum) 50 мг

Индийски брош (Rubia codifolia) 50 мг

Зимна вишна (Withania somnifera) 100 мг

Бабини заби (Tribulus terrestris) 100 мг

Цинхона (Symplocos racemosa) 100 мг

Индийски нард (Nardostachys jatamansi) 50 мг

Ашока (Saraca indica) 100 мг

Аргинин (L-Arginine HCL) 100 мг


КАК ДЕЙСТВАТ ОТДЕЛНИТЕ СЪСТАВКИ НА КАПСУЛИТЕ „ПАРАДИЗО“?

Мумйо (Asphaltum)

Мумиото е едно от най-важните и мощни средства използвано от индийската народна медицина (Аюрведа), което е доказано че повишава либидото, подобрява възбудимостта и възстановява сексуалното желание, сила и чувственост. Той повишава нивата на свободния тестостерон, което усилва сексуалното желание и възможности. Мумйото има и още десетки положителни въздействия върху организма, така че не е учудващо, че много често е използван самостоятелно при лечението на различни състояния.

Кардамон (Eletaria cardamomum)

Кардамонът е мощен регулатор на стомашно-чревната дейност, което е важно условие за общото добро състояние на организма. В различни комбинации има афродизиачно и тонизиращо действие.

Индийски брош (Rubia codifolia)

Индийският брош подобрява кръвообращението в тазовата област на жената и особено това на матката и влагалището. Наред с това прочиства кръвта и регулира продължителността и обема на месечния цикъл. Използван е при болезнена и обилна менструация и като мощен анти-оксидант и добро противовъзпалително средство.

Зимна вишна (Withania somnifera)

Зимната вишна (наричана още „Индийски жен-шен“) в комбинация с мумйо, е доказано средство при понижено либидо, безплодие и влошена възбудимост. Зимната вишна стимулира регенерирането на нервните тъкани и зарежда организма с енергия, като нормализира кръвното налягане и подобрява взаимодействието на Централната Нервна Система с периферните нервни окончания. Ето защо Зимната вишна има благоприятно въздействие върху всички фази на възбудата и оргазма и благоприятства възстановяването на контрола на централните дялове на нервната система върху нервните окончания в тазовата област. Тя стимулира мозъчната и нервна дейност, оказвайки положително въздействие върху дейността на половите жлези.

Бабини зъби (Tribulus terrestris)

Бабините зъби са основно средство за регулиране на женския хормонален баланс, без да променя функционалните му механизми. Многобройните изследвания в тази насока показват, че билката повишава либидото и засилва овогенезата, което подобрява плодовитостта и засилва желанието за секс. Билката увеличава количеството свободен тестостерон в кръвообращението, който е главният фактор за сексуалното желание и възможности.

Цинхона (Symplocos racemosa)

Цинхоната има адстрингентни (кръвоспиращи) свойства и се използва при менорагия (обилен цикъл) и като афродизиак при други маточни и гинекологични нарушения. Билката подпомага регенерирането на отслабената маточна мембрана и тъкани, което регулира дейността и състоянието на матката, има и добро противовъзпалително и успокояващо действие върху гладката маточна мускулатура.

Индийски нард (Nardostachys jatamansi)

Индийският нард действа успокояващо и отпускащо, като премахва напрежението и тревожността и стреса от ежедневието. Избистря мисълта и стабилизар духа. Използва се при менопаузни нарушения и отклонения. При дисменорея облекчава болката и спомага за нормалното оттичане на кръвта.

Ашока (Saraca indica)

Ашока има адстрингентно и успокояващо действие върху маточните тъкани. Стимулира ендометриума на матката и тъканите на яйчниците. Билката има благоприятно и подмладяващо действие върху жените, затова на санскрит тя се нарича“ашока“ – което означава „без жалост“. Освен върху матката и яйчниците, ашока има и ободряващо действие при състояния на женска депресия.

Аргинин (L-Arginine HCL)

Аргининът е една от основните човешки амино-киселини, която има пряко отношение към кръвоснабдяването и половата възбуда. Аргининът се свързва пряко и с отделянето на азотен окис (NO) в стените на кръвоносните съдове на клитора и влагалището, което предизвиква разширяване на съдовете и позволява по-доброто им и трайно пълнене с кръв. Аргининът благоприятства овлажняването на влагалището и възбудимостта на клитора.

КОМБИНИРАНИЯТ ЕФЕКТ ОТ ДЕЙСТВЕТО НА СЪСТАВКИТЕ НА КАПСУЛИТЕ „ПАРАДИЗО“ СЕ ПРОЯВЯВА НА ТРИ НИВА:

1-во ниво: ЖЕНСКАТА ПОЛОВА СИСТЕМА:

* Усилва чувствителността и възбудимостта на ерогенните зони;

* Подпомага достигането както на клиторен, така и на вагинален оргазъм;

* Подобрява кръвообращението в областта на гениталиите;

* Стимулира секрецията на Бартолоновите жлези

2-ро ниво: ЖЕНСКАТА ХОРМОНАЛНА СИСТЕМА:

* Регулира и подобрява естрогено-тестостероновия баланс;

* Мобилизира енергийните депа в организма, необходими за оргазма;

3-то ниво: ЖЕНСКАТА НЕРВНА СИСТЕМА:

* Повишава сексуалната възбудимост, като стимулира специфични области в Централната Нервна Система (ЦНС), отговорни за „отключването“ и освобождаването на механизмите на сексуалното желание и възбуда;

* Регулира контрола на горните етажи на ЦНС върху проводимостта и възбудимостта на периферните окончания на нервните клетки, което засилва възбудимостта и сексуалния отговор.

В резултат на това, „Парадизо“ капсули за жени:

– Повишават либидото и усилват желанието за секс;

– Подобряват овлажняването, чувствителността и възбудимостта на ерогенните зони;

– Ускоряват, усилват, учестяват и удължават женския оргазъм;

– Тонизират, прочистват и поддържат организма във форма.

По статистически данни, от 50 до 60% от всички жени се оплакват от различни сексуални дисфункции. Това включва липса на желание за секс, липсващо или недостатъчно овляжняване на влагалището, трудно достигане до възбуда, слабо или недостатъчно удоволствие и удовлетворение от секса, слаб или дори отсъстващ оргазъм.

За кого са предназначени капсулите „Парадизо“:

1. Жени в стрес или с понижено либидо

2. Жени с недостатъчно или бавно овлажняване на влагалището

3. Жени с прояви на диспареуния, вагинизъм или фригидност

4. Жени с нарушен естрогено-тестостеронов баланс преди, по време или след менопаузата

5. Жени, които трудно достигат (или въобще не достигат) до оргазъм

6. Жени, които искат да стигат до по-чести, по-силни и по-продължителни оргазми

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:

Стандартната препорачвана дозировка е по 1 капсула сутрин и вечер след храна. При необходимост или желание дозата може да се увеличи до 3-4 капсули на ден. Силата и трайността на ефекта на „Парадизо“ за жени са зависими от дозировката. По-високата дозировка осигурява по-силен и траен ефект. Затова е желателно капсулите „Парадизо“ да се приемат редовно в продължение на най-малко 30 дни. При редовно приемане на капсулите обикновено не е необходим (макар и възможен) допълнителен прием 30-40 минути преди акт.

Капсулите се приемат цели, с течност: мляко, чай, сок, вода и т.н. без да се дъвчат или делят. Едновременната употреба на алкохол не пречи и не вреди на действието или ефекта на препарата.

Действието на капсулите „Парадизо“ започва за жени започва след около 5-6 часа и продължителността му е най-малко 24 часа. Ефектът на капсулите може да се усили и подобри чрез едновременното локално приложение върху клитора и влагалището на „Парадизо“ крем.

Комбинирането на „Парадизо“ капсули с „Парадизо“ крем дава положителен резултат в почти 100% от случайте. Засега няма изследвания за това дали след продължителна употреба ефектът на „Парадизо“ капсули за жени се запазва трайно и след преустановяване на приема му.

Опаковка и съхранение:

„Парадизо“ капсули за жени се доставят във флакони по 15 капсули.

Да се съхранява на сухо и хладно място.